Ha örökölt egy ingatlant, ki szeretné üríteni, de az ebben található használati tárgyak, bútorok nem hasznosíthatóak az ön számára illetve nem tud vagy nem akar velük mit kezdeni, hívjon minket!

Ha nem tudja megvárni a közszolgáltató éves ingyenes lomtalanítását, és szeretne megszabadulni az útban lévő holmiktól, vagy ha lomtalanítást lakáskiürítéssel szeretne, akkor is hívjon minket!

A helyszín felmérése, megtekintése után megegyezés szerint a számunkra továbbértékesíthető dolgok (piaci apróság, szerszám, könyv, régiség, fémhulladék) értékét levonjuk a hasznosíthatatlan lom, szemét elszállítási költségéből.

Így válhat olcsóbbá, esetleg ingyenessé is a lomtalanítás.

Ezt a szolgáltatást egy 3 m3-es illetve egy 10 m3-es zárt kisteherautóval végezzük, így nem kell területfoglalási engedéllyel bajlódni, a munka gyorsan és az ön számára könnyen lezajlik, hiszen mi pakoljuk ki az elszállításra váró hulladékot, lomot!

A bútorokat (például szekrénysor) a teherautóban lapra szereljük, ezzel nagy mértékben növelve az elszállítható tárgyak mennyiségét, hogy minél gazdaságosabb legyen a megrendelés.

Számunkra nem jelent problémát egy teljes ház, lakás, iroda, raktár, garázs, pince vagy padlás lomtalanítása!

 

Hívjon most:

+36 70 616 3226

+36 70 579 3318